Logopedie

De logopedist onderzoekt, behandelt, begeleidt en adviseert u bij klachten op het gebied van spraak, taal, stem, gehoor, slikken of ademen.  Zij probeert uw herstel te bevorderen zodat u weer  kunt communiceren of eten en drinken zoals u dat gewend was. Wanneer het oude niveau niet haalbaar blijkt,  zal de logopedist u actief begeleiden en samen met u zoeken naar aanpassingen.

Vanaf donderdag 6 oktober 2016 zijn de route en het routenummer van de afdeling Logopedie gewijzigd. Het routenummer is nu route 59. De afdeling Logopedie is vanaf  6 oktober 2016 uitsluitend nog via de begane grond bereikbaar. (de route via de 1e verdieping is vervallen) Volgt u de routeborden. Team logopedie Ikazia Ziekenhuis

Verwijzing nodig?

U kunt met een verwijzing van een arts of specialist  bij ons terecht met  uw klachten.Wanneer u verwezen bent via een specialist in het ziekenhuis, wordt u door een van de logopedisten gebeld voor een afspraak..

De logopedisten werken samen met de KNO-artsen aan de behandeling van uw stemklachten tijdens het speciale stemspreekuur  > lees meer

Een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u:
• bellen naar telefoonnummer 010-2975350 (telefonisch spreekuur maandag tot en met vrijdag 16.30-17.00 uur)
• e-mailen naar logopedie@ikazia.nl. Vermeld uw naam, geboortedatum en telefoonnummer in de e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Als u tijdens poliklinische spreekuren belt, kan het zijn dat het antwoordapparaat aan staat. U kunt dan uw boodschap inspreken met uw naam, telefoonnummer en geboortedatum. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.